Miksi valita meidät?

Nettikameraesiintyjät rakastavat tätä alustaa sen helppokäyttöisyyden, suuren liikenteen ja muokattavan kokemuksen vuoksi. Streamate tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset saadaksesi taloudellisen riippumattomuuden työskentelemällä nettikameraesiintyjänä.

Miten tulla cam-malli
Ryhdy streamate-malliksi
Kameramallina toimimisen edut

Yksi nettikameramalliksi ryhtymisen suurimmista eduista on tietenkin itsenäisyys. Saat itse päättää, milloin, missä ja kuinka paljon haluat työskennellä. Voit ansaita vakaat tulot työskentelemällä osa- tai kokopäiväisesti Streamatessa, ja nautit siitä harvinaisesta edusta, että olet oma pomosi. Liity yhteisöömme nyt ja opi lisää!

Streamate-verkosto

Streamate on tällä hetkellä maailman suurin aikuisten nettikameraverkosto! Meillä on 600 miljoonaa kuukausittaista kävijää maailmanlaajuisesti. Tämän seurauksena voit nauttia jatkuvasta maksavien asiakkaiden liikenteestä chat-huoneessasi ja mahdollisuudesta ansaita suuria tuloja.

Streamaten palvelu ja tuki

Jatkuvaa menestystämme vauhdittaa omistautunut tiimimme, joka on aina valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi! Tarjoamme tukea paikallisella kielelläsi, joten Ota meihin yhteyttä, jos haluat ryhtyä Streamaten malliksi tai tarvitset apua tilisi kanssa.

2500
Verkkosivut
600
Miljoona kävijää / kuukausi
10
Miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää
1
Ainutlaatuinen kokemus
Liity Streamateen
ALOITA
Mallit kertovat meistä
Mallimme ajattelevat
Fiia

Pidän Streamatella työskentelyssä eniten siitä, että saan tarjota faneilleni henkilökohtaisen kokemuksen ja saada heidät palaamaan takaisin hakemaan lisää. Streamaten avulla voin helposti nähdä aiemmat esitykset ja tehdä muistiinpanoja, kun juttelen jäsenilleni. Tämä auttaa minua tuntemaan heidät paremmin ja muokkaamaan heille tarjoamani esityksen, mikä lisää tulojani.

Mallimme ajattelevat
Aina

Olen työskennellyt nettikameramallina jo jonkin aikaa, ja voin rehellisesti sanoa, että Streamate on paras valinta tällä hetkellä. Tämä alusta on todella mutkaton ja käyttäjäystävällinen. Olen helposti oppinut käyttämään kaikkia sen vaihtoehtoja, ja olen erittäin iloinen, että tämän sivuston avulla voin asettaa hinnat ja valita haluamani aikataulun vain muutamalla klikkauksella.

Mallimme ajattelevat
Teea

Olen kokeillut videokeskusteluita ennen Streamateen liittymistä ja olen onnistunut ansaitsemaan merkittäviä summia rahaa vasta tänne tultuani. Yksi asia, jossa Streamate on auttanut minua, on sen tuoma hyvälaatuinen liikenne. Ilman sitä en olisi päätynyt tienaamaan tarpeeksi rahaa tullakseni taloudellisesti riippumattomaksi. Suosittelen sitä ehdottomasti kaikille malleille, jotka haluavat ansaita elantonsa tällä työllä.

Mallimme ajattelevat
Kaarina

Ennen Streamateen liittymistä ajattelin, että olla oma pomoni olisi vain unelma, jota en koskaan toteuttaisi. Muutaman kuukauden kuluttua luovuin stressaavasta kokopäivätyöstäni ja aloin työskennellä yksinomaan Streamaten parissa. Rakastan tätä alustaa kaikista eduista ja suuresta liikenteestä, jonka se toi minulle ja siitä, että auttoi minua ansaitsemaan vapauteni.

Mallimme ajattelevat
Anna

Pidän Streamaten videokeskusteluista eri syistä. Ensinnäkin, täällä olen ansainnut eniten viimeisten 5 vuoden aikana, kun olen työskennellyt kameratyttönä. Rakastan myös Streamaten minulle antamaa vapautta; voin asettaa oman aikatauluni haluamallani tavalla, ja riippumatta siitä, mihin aikaan päivästä tai yöstä kirjaudun sisään, saan aina paljon liikennettä.

Lisäedut
Lisäedut
Tee yhteistyötä vuonna 2003 perustetun luotettavan yrityksen kanssa.
Kumppanuusohjelma, jossa on erinomaiset ansaintamahdollisuudet.
Luotettavaa teknologiaa, joka lisää tuottavuuttasi verkossa.
Mahdollisuus valita ei-alaston kategoria.
Mahdollisuus ansaita myymällä videoita tai valokuvia myös silloin, kun olet offline-tilassa.
Ei mainoksia, jotka voisivat häiritä asiakkaiden huomiota.
Mahdollisuus käyttää naamiota, kun keskustelet julkisesti.
Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla tulojesi tarkistaminen on helppoa.
Erilaisia hintavaihtoehtoja istuntoa kohden eri asiakkaille.
Vapaus valita oma aikataulu.
Lisäedut
Vapautta valita oma tyylisi ei ole pakollista ulkoasua.
Mahdollisuus yhdistää erilaisia virtuaalileluja.
Sosiaalisen median mainonta malleille, jotka haluavat käyttää sosiaalisia alustoja.
Mahdollisuus käyttää alueellisia rajoitusvaihtoehtoja.
Erilaisia maksutapoja.
Ensisijainen sijoitus uusille malleille.
Mahdollisuus ansaita vielä enemmän rahaa osallistumalla kilpailuihimme.
Mahdollisuus jakaa valokuvia ja videosisältöä halutessasi.