Mitä tarvitset tullaksesi kameramalliksi?

Tarvitset vain muutaman asian, jotta pääset alkuun.

Miten tulla cam-malli
Tietokone
Tietokone

Voit aloittaa lähes millä tahansa nykyaikaisella tietokoneella, jossa on Windows tai Mac käyttöjärjestelmä! Parhaan videokokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme tietokonetta, jossa on i7-prosessori (tai vastaava) ja vähintään 8 Gt RAM-muistia. Ota meihin yhteyttä, jos et ole varma, onko tietokoneesi tarpeeksi nopea, tai jos haluat neuvoja päivittämiseen.

Verkkoyhteys
Verkkoyhteys

Alkuun pääsemiseksi ei riitä vain suorituskykysi, vaan myös internet-yhteytesi on oltava huippuluokkaa! Lisätietoja saat kohdasta Essential tech for top-quality streaming.

Nettikamera
Nettikamera

Voit aloittaa millä tahansa nettikameralla, jopa kannettavan tietokoneen nettikameralla, jopa kannettavaan tietokoneeseen sisäänrakennetulla nettikameralla. Jos haluat saada enemmän huomiota, suosittelemme laajakuvakameraa, jossa on HD-laatuinen video. Voit myös käyttää videokameraa ja kaappauskorttia kristallinkirkkaan videolaadun saamiseksi. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset neuvoja oikean nettikameran valinnassa.

Ikätodistus / henkilöllisyystodistus
Ikätodistus / henkilöllisyystodistus

Streamate on tiukka lakisääteisten vaatimusten täyttämisessä, joten sinun on toimitettava todiste henkilöllisyydestäsi ja iästäsi rekisteröityäksesi meille (vähintään 18 vuotta useimmilla alueilla). Mikä tahansa valtion myöntämä kuvallinen henkilötodistus hyväksytään! Nämä henkilötiedot suojataan.

Profiilikuva
Profiilikuva

Sinun on lisättävä vähintään yksi kuva julkiseen profiiliisi, valitse sellainen, joka tekee sinusta erottuvan ja houkuttelee kävijöitä. Voit lisätä profiiliisi niin monta lisäkuvaa kuin haluat.

Julkinen profiili
Julkinen profiili

Täytät profiilin itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi. Profiilisi näkyy yli 2000 suositulla aikuisten nettikamerasivustolla verkostossamme. Yksityisyytesi vuoksi voit asettaa alueellisia rajoituksia, jotta profiilisi ei näy tietyissä kaupungeissa tai maissa asuville ihmisille.

Onko sinulla kysyttävää?
Onko sinulla kysyttävää?

Jos et löydä vastausta sivultamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

KYSY MEILTÄ

Oletko valmis tulemaan Streamate-malliksi?

Rekisteröityminen on helppoa kuin 1-2-3!

Tarvittavat asiat
  • Sign up

    Kirjoita vain sähköpostiosoitteesi tähän ja odota vahvistustamme.

  • Luo profiilisi

    Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, lisää henkilöllisyystodistuksesi ja profiilikuvasi. Täytä sitten profiilisi.

  • Kirjaudu sisään

    Odota, että tilisi hyväksytään, kirjaudu sisään ja aloita rahan tienaaminen heti.

Liity Streamateen
ALOITA