Kuinka suorittaa osoitetodistuksen (POA) todentaminen Streamate-tililläsi?
poa
poa banner
Streamaten POA (Proof of Address) -vahvistusprosessi on pakollinen kaikille kanssamme yhteistyötä tekeville malleille.

Olitpa sitten itsenäinen malli tai työskentelet studiolle, sinun on suoritettava POA-varmennus tiliäsi varten.

POA:n avulla voimme lähettää sinulle maksuja henkilöllisyytesi tarkistamisen jälkeen. Kansainvälisten KYC ("Know Your Customer") -rahoitusalan ohjeiden mukaan POA on pakollinen meille yrityksenä, jotta voimme varmistaa, että lähetämme rahaa oikeille henkilöille. Myös rahoituslaitokset vaativat tätä, jotta ne voivat tarkistaa henkilön henkilöllisyyden ja käsitellä hänen maksunsa.

Jotta voit suorittaa POA-varmennuksen, sinun on ladattava asiakirja, josta käy ilmi osoitteesi. Tämän tulisi olla sama osoite, jonka olet rekisteröinyt avatessasi mallitilisi Streamatessa.

Kun kirjoitat osoitteen,

varmista, että se on sama kuin liitteenä olevassa asiakirjassa. POA-todistukseen merkityn osoitteen ei välttämättä tarvitse vastata henkilöllisyystodistuksessa olevaa osoitetta.

Älä unohda

liittää osoitetodistusasiakirjaa sen jälkeen, kun olet täyttänyt lomakkeen, sillä muuten emme pysty suorittamaan POA-varmennusta tilillesi!

Jos tilisi

ei ole läpäissyt osoitetodistuksen todentamisprosessia, et voi vastaanottaa maksuja Streamatelta.

Streamate säilyttää

maksut turvallisesti tililläsi, kunnes osoitetodistuksen todentamisprosessi on saatu päätökseen. Sen jälkeen voit nostaa rahasi milloin tahansa.

Asiakirjan hyväksyminen voi kestää 2-5 työpäivää.

FAQ

Miksi minun on todistettava osoitteeni?

Tämä todentaminen on välttämätöntä, koska kaupalliset pankkikumppanimme ja meille palveluja tarjoavat rahoituslaitokset pyytävät meitä suorittamaan POA:n maksujen turvallisuuden varmistamiseksi. Monet muutkin yritykset joutuvat nykyään noudattamaan tätä normia, joka tunnetaan nimellä KYC (Know Your Customer) -vaatimustenmukaisuusohjelma. Tämän ohjelman tarkoituksena on auttaa yrityksiä ja minimoida niiden maksuihin liittyvien petosten, rahanpesun tai muun laittoman toiminnan riski.

Pitääkö minun lähettää osoitetodistukseksi henkilöllisyystodistuksen lisäksi jokin muu asiakirja?

Kyllä, tämä on yleinen menettely, joka sisältyy useimpiin rekisteröitymisprosesseihin. Tarvitsemme kaksi asiakirjaa, joilla varmistetaan henkilöllisyytesi ja asuinpaikkasi. Osoitetodistus on sitäkin tarpeellisempi malleille, jotka asuvat eri osoitteessa kuin henkilöllisyystodistuksessa ilmoitettu osoite.

Tililläni näkyy veroviesti, joka koskee Yhdysvaltoja. Onko tämä normaalia?

Yhdysvaltoja koskeva verotietoviesti näkyy jokaisen mallin tilillä, vaikka mallit olisivat muista maista.

Ovatko pankkitilitietoni turvassa, jos jaan ne Streamaten kanssa?

Ehdottomasti, emme jaa pankkitilitietojasi tai mitään henkilökohtaisia tietoja kolmansien osapuolten kanssa. Tarvitsemme pankkitiliäsi voidaksemme täyttää maksuvelvoitteemme sinua kohtaan.

Haluan saada palkkani yritykseni kautta. Onko tämä mahdollista?

Kyllä, tämä on mahdollista, kunhan olet tilin omistaja ja myös sen yrityksen edunsaaja, jonka kautta haluat saada maksun.

Onko olemassa vaihtoehtoista maksutapaa, jolla voin välttää POA:n tarkistamisen?

Ei, valitsemastasi maksutavasta riippumatta POA on välttämätön.

Miksi veronumeron ilmoittaminen on tarpeen rekisteröitymistä varten?

Streamaten on raportoitava EU:n luovan työn tekijöiden tulot nykyisten säännösten mukaisesti. Tarvitsemme nämä lisätiedot pitääkseen tilisi EU-lainsäädännön ja DAC7-verodirektiivin mukaisena. Tätä varten meidän on tiedettävä voimassa oleva eurooppalainen TIN-numerosi tai ALV-numerosi.