Oikeiden lelujen valitseminen ansioiden maksimoimiseksi

Kaikki mitä sinun pitäisi tietää vibe-leluista ja dildoista

Oikeiden lelujen ja lisävarusteiden valitseminen virroillesi vaikuttaa paljon yksinkertaisemmalta päätökseltä kuin se todellisuudessa onkaan. Sinun on tiedettävä tarkalleen, mistä yleisösi pitää, ja valittava loputtomasti tarjolla olevista vaihtoehdoista sellainen, joka tuntuu ehdottoman mukavalta. Pieni lisävaiva ja tutkimustyö kannattaa varmasti: kun vähitellen saat yleisösi sitoutumaan yhä enemmän, he haluavat pysyä mukana pidempään. Näin ollen oikeaan leluun investoiminen voi vaikuttaa yllättävästi tuloihisi.

Oikean lelun valitseminen riippuu viime kädessä yksilöllisistä mieltymyksistäsi, mutta on olemassa joitakin selkeitä suuntauksia ja nyrkkisääntöjä, jotka sinun on syytä tiedostaa. Tässä on siis kaikki, mitä sinun pitäisi tietää vibe-leluista ja dildoista cam-mallina.

Nyrkkisäännöt oikean lelun valintaan

Oikean lelun valitseminen saattaa tuntua hieman pelottavalta, koska vaihtoehtoja on loputtomasti. Monet niistä on merkitty "äärimmäiseksi uutuudeksi", ja niiden hinnat voivat olla kohtuuttoman korkeat. Kun taas joissakin halvemmissa malleissa voi olla vain huono muotoilu tai ne voivat olla valmistettu vaarallisesta materiaalista. Sanonta pitää kuitenkin paikkansa myös vibe-lelujen ja dildojen kohdalla: saat sen, mistä maksat.

Kokemuksemme Streamatella sanoo, että uuden lelun kanssa ei voi mennä oikeastaan pieleen, minkä myös kovat tilastot ovat vahvistaneet. Yhdysvalloissa 82 prosenttia naisista ja 74 prosenttia miehistä tosin omistaa seksileluja, ja niiden määrä kasvaa vuosi vuodelta. Olosuhteista riippumatta tosiasiat osoittavat, että ihmiset tykkäävät pelleillä lelujen kanssa sängyssä. Pidä silti aina silmällä vakituisten kumppaneittesi reaktioita, kun hankit jotain uutta. Jos fanisi tuntuvat pitävän siitä, voit olla hieman rohkeampi ja kokeilla muita uusia, seikkailullisempia vaihtoehtoja.

Vibe-lelujen & dildojen edut cam-malleille

1. Fanit rakastavat katsella sinua kiihottuneena

Ihmiset eivät yleensä kiihotu leluista sinänsä, vaan pikemminkin siitä, että he näkevät sinun nauttivan itsestäsi ja täyttyvän nautinnosta. Yleisösi haluaa, että sinulla on hauskaa, ja se luultavasti rakastaa katsella kaikkea, mikä saa sinut siihen. Muista vain: mitä hauskempaa sinulla on, sitä enemmän he nauttivat esityksestä.

2. Lisääntynyt itseluottamus

Varsinkin urasi alussa saatat olla hieman ujo ja kokea vaikeuksia orgasmin kanssa - tai tehdä sitä niin paljon kuin haluaisit. Tällöin luotettava pieni ystävä, joka voi sytyttää sinut milloin tahansa hetkessä, voi toimia merkittävänä itseluottamuksen vahvistajana. Lelun ottaminen esiin saa sinut tuntemaan olosi heti seksikkäämmäksi ja itsevarmemmaksi.

3. Enemmän ja intiimimpää vuorovaikutusta fanien kanssa

Vibetoyt (niistä lisää myöhemmin) ovat erityinen luokka - vibraattoreiden ja teknologiateollisuuden lemmenlapsi - jonka avulla voit antaa hallinnan yleisösi käteen. Anna heidän ottaa komento haltuunsa ja päättää, milloin he haluavat nähdä sinun huipentuvan, ja he haluavat varmasti tulla takaisin hakemaan lisää.

4. Lisääntyneet tulot

Kun alat tehdä striimeistäsi vuorovaikutteisempia, fanisi tuntevat, että he todella osallistuvat kokemukseen. Yksinkertainen lelu voi olla erittäin tehokas väline, jolla voit muuttaa heidän koko kokemustaan, mikä voi viime kädessä antaa sinulle valtavan sysäyksen tuloksellesi.

Mitä vibe-lelut ovat?

Katsotaanpa vibe-leluja tarkemmin. Tavalliset vibraattorit voivat toimia kuumana lisänä, jos ne laukaisevat sinut. Vuorovaikutteiset vibrilelut ovat kuitenkin, kuten aiemmin mainittiin, erityinen luokka, sillä niiden avulla toinen henkilö voi hallita voimakkuutta ja värähtelyjä sovelluksen tai ohjelmiston avulla. Tämä onnistuu helposti synkronoimalla sovellukset.

LOVENSE Nora Bluetooth-kani-värähtelijä, jossa on sovellusohjattu, voimakas langaton värähtelevä stimulaattori naisille

Millaisia vibe-leluja on markkinoilla?

Samoin kuin kaikissa seksileluissa, vaihtoehdot ovat rajattomat. Kaikilla suosituilla malleilla on erilaisia etuja. Halusitpa sitten kokeilla parin mallia, erilaisia aaltokuvioita, sekä G-pisteen että klitoriksen stimulointia samanaikaisesti tai olisiko melu ensisijainen huolenaiheesi, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Tässä on hyvä valikoima vertailun vuoksi.

Mitkä vibe-lelut ovat yhteensopivia Streamaten kanssa?

Kaikki lelut, jotka toimivat Lovense Connectin tai FeelConnect-mobiilisovelluksen kanssa, ovat yhteensopivia SMConnectin kanssa, mukaan lukien useimmat Lovensen, Kiiroon ja We-Viben vibraattorit.

Parhaat dildot cam-malleille

Dildot ovat penetraatioon suunniteltuja seksileluja, jotka voivat tarjota nautintoa ja stimulaatiota.. Jotkut naiset kokevat, että dildon käyttö voi auttaa heitä saamaan orgasmin. Kun taas miehille sen katselu on myös hauska kokemus faneille, koska se voi auttaa heitä kuvittelemaan itsensä tilanteeseen ja uppoutumaan kokemukseen.

Tutki luovuuttasi, kun valitset uuden dildon. Voisit jopa hankkia erilaisia eri tilaisuuksiin: pehmeä jäätelötötterö kesäksi ja 23 cm pimeässä hehkuva leikkikalu kylmemmiksi, pimeämmiksi kuukausiksi. Tutustu mausteisimpiin malleihin täällä.

Muita parhaita seksileluja, jotka kannattaa pitää arsenaalissasi

Mitä muita leluja sinun pitäisi pitää kokoelmassasi? Tässä on kolme suosittelemaamme parasta.

#1 - Taikasauva
Epäilemättä se on markkinoiden suosituin vibraattori. Valitse ladattava malli, jossa on runsaasti akkukestoa, joka kestää pitkätkin virrat. Siitä tulee varmasti yksi suosikkisi ja luotettavimmista kumppaneistasi.

#2 - Paineaalto klitorislelut
Hype on ollut massiivinen tämän uuden klitorikseen keskittyvien lelujen luokan ympärillä, ja siihen on syynsä. Rytmikkäitä ilmapulsseja käyttäen klitoriksen stimuloimiseksi nämä leikkikalut tarjoavat tunteen, joka on vertaansa vailla. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

#3 - Takapuolen tulpat
Jos et ole koskaan kokeillut värähtelyvaihtoehtoa - mutta pidät tavallisesta vaihtoehdosta - sinua odottaa herkkupala. Joissakin interaktiivisissa malleissa on samat ominaisuudet kuin missä tahansa muussa sovelluksella ohjattavissa olevassa vibrilelussa. Jos haluat kokeilla jotain erilaista tekniikan puolella, tämä on paras vaihtoehto.

Lopputulos

Mitä tahansa leluja valitsetkin, on kaksi asiaa, jotka on aina pidettävä mielessä. Ensinnäkin, tee tutkimusta, jotta olet aina ajan tasalla uusimmista vempaimista. Loppujen lopuksi sinun pitäisi olla alan asiantuntija. Toiseksi, tarkkaile aina yleisösi reaktioita ja kuraatoi esitys, joka ruokkii heidän mielikuvitustaan mahdollisimman paljon oikeilla leluilla.

Lisää mielenkiintoisia postauksia

Valittu tagi: #all