Miten rakentaa vankka fanipohja tyhjästä alkaen

Fanipohjan rakentaminen tyhjästä voi tuntua äärimmäisen haastavalta, mutta menestyksekäs esiintyjät, joilla on massiivinen kannattajakunta, ovat kaikki aloittaneet vain muutamasta vakioasiakkaasta.

Yksi asia on aina pidettävä mielessä: faneja ei löydetä, vaan luodaan. Sen sijaan, että keskittyisit kasvattamaan tavoittavuuttasi ja etsimään lisää faneja, kiinnitä huomiosi siihen, miten voit luoda kokemuksen, joka tekee satunnaisista piipahtajista ajan mittaan suurimpia kannattajiasi.

Auttaaksemme sinua siinä, olemme keränneet tähän artikkeliin kaiken, mitä olemme vuosien varrella oppineet fanipohjan rakentamisesta:

  • miksi vankan fanipohjan rakentaminen on ratkaisevan tärkeää,
  • miten fanit luokitellaan ja miten heitä kohdellaan sen mukaisesti,
  • mitä sinun tulisi ottaa huomioon ennen kuin aloitat fanikantasi rakentamisen,
  • 8 kokeneiden cammereiden antamaa huippuvinkkiä, jotka auttoivat heitä muuttamaan kävijät kanta-asiakkaiksi.

Sukelletaanpa suoraan asiaan.

Miksi fanikannan rakentaminen alusta alkaen on tärkeää?

Se on hyvin yksinkertaista: kyse on matematiikasta. Säännölliset asiakkaat palaavat aika ajoin ja käyttävät enemmän rahaa. Heidän läsnäolonsa ei ainoastaan tarjoa sinulle tasaista tulonlähdettä, vaan he ovat myös halukkaampia avaamaan lompakkonsa, jos tarjoat jotain ylimääräistä. Koska kanta-asiakkaat ovat valmiita maksamaan palkkion nauttiakseen seurastasi, sinun on kohdeltava heitä ensisijaisina asiakkaina.

Miten luokitella fanit ja kohdella heitä sen mukaisesti?

Kaikki fanit eivät ole samanarvoisia. Fanipohjasi tunteminen voi olla tärkein asia mitä voit tehdä. Tunnistimme seuraavat 3 luokkaa:

1. Vapaamatkustaja

He käyvät satunnaisesti katsomassa sinua ilmaiseksi, mutta useimmiten he ovat haluttomia jäämään yksityisnäytöksiin. Freeloaderit voivat kuitenkin auttaa sinua luomaan hypeä ympärillesi ja kasvattamaan suosikkipohjaasi. Varmista siis, että viihdytät heitä säännöllisellä, hauskalla sisällöllä, mutta älä anna heidän viedä keskittymistäsi pois vakioasiakkailta, joilla on paremmat rahan ansaintamahdollisuudet.

2. Satunnaiset vierailijat

Satunnaiset Drop-Init ovat lämpimiä liidit, joilla on paljon potentiaalia. He tarvitsevat paljon hoitoa muuttuakseen suojelijoiksi. Kun nimi vaikuttaa tutulta, tiedät, että kyseessä on satunnainen Drop-In. He eivät ehkä muodosta suurinta osaa tuloistasi, mutta todellinen kasvumahdollisuus piilee tässä segmentissä. Varsinkin, jos omistat vain rajallisen määrän aikaa suoratoistolle ja jos huomiosi ei ole loputon: varmista, että keskityt heihin.

3. El Patrón / The Patron

Suurin puolestapuhujasi. He eivät ainoastaan näy katsomassa striimaustasi säännöllisesti, vaan myös seuraavat sinua kaikkialle, minne voivat. He saattavat jopa suositella sinua ystävilleen. Vaikka näitä faneja on todennäköisesti vain muutama, he tuottavat valtavan osan tuloistasi, ja heitä on kohdeltava sen mukaisesti - erityishuomiota kiinnittäen.

Tärkeimmät asiat ensin: tunne luokkasi

Fanipohjan rakentaminen ei tapahdu orgaanisesti. Sinulla on oltava valmis strategia, ennen kuin lähdet verkkoon. Sinun on oltava pakkomielteinen yleisösi suhteen ja tunnettava heidät niin hyvin, että tuntuu kuin voisit lukea heidän ajatuksiaan.
Jotta voit luoda sopivan strategian, sinun on ensin pohdittava, millaista yleisöä todennäköisesti houkuttelet. Alastomat, anonyymit, tyttöystävätyyppiset, hardcore- tai dominaattorimallit vetävät puoleensa erilaisia katsojia, jotka odottavat, että heitä kohdellaan tietyllä tavalla. Mieti ja tutki, mitä yleisösi haluaa kokea tietyssä kategoriassa, ja tarjoa show, joka ylittää heidän odotuksensa reilusti. Dominatrix-katsojilta vaaditaan hyvin erilainen kokemus irrottautua arjen yksitoikkoisuudesta kuin tyttöystävä-tyyppisiltä asiakkailta.
Tämä sisältää sinulta sellaisia näkökohtia kuin oikean tunnelman luominen ja oikeat asut.

8 kokeneiden kameramiesten huippuvinkkiä, jotka toimivat kategoriastasi riippumatta.

1. Tervehdi uusia kasvoja

Jos näet uusia nimiä tai nimiä, joita et tunnista, osoita heitä ja tervehdi heitä. Vaikka he olisivatkin nähneet sinut aiemmin, tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda yhteyden. Muista esittäytyä joka kerta, kun teet keikan, ja mainita, mikä on aikataulusi.

2. Tee muistiinpanoja käyttäjistä

Tee muistiinpanoja satunnaisista pudokkaista, kirjoita ylös, mistä he pitivät, mitä tiedät heistä ja miten olit vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Piditkö tietystä lelusta? Kiusaa heitä pölyttämällä se yksityisnäytöksessäsi. Kehu tiettyä kehonosaa? Osoita arvostuksesi pienellä esittelyllä. Onnistuitko piristämään heitä viimeksi? Sano, että heille on luvassa hyvä päivä tälläkin kertaa.

3. Pidä säännöllinen aikataulu

Vakituisista asiakkaista voi tulla vakituisia vain, jos he tietävät, milloin heidän pitäisi olla paikalla. Aseta säännöllinen aikataulu, mainitse siitä suoratoiston aikana ja julkaise päivityksiä myös Activity Feedissäsi. Se antaa sinulle vapaan kanavan tehdä pientä promoa seuraavasta ohjelmastasi: kerro, milloin se on ja mitä esitellään.

4. Rakenna brändiäsi ja tee siitä kokonainen kokemus

Erottuminen miljoonien cam-mallien joukosta jollain ainutlaatuisella voi olla hankalaa, mutta täysin mahdollista. Sinulla on kaikki tarvittavat työkalut siihen:

  • Luo oma jargon/langi, jota käytät suoratoiston aikana,
  • sinulla on oma tyyli tai teema, valitse asusi, meikkisi, valaistuksesi ja lavasteesi huolellisesti.
  • Tee aktiviteetteja, joita muut mallit eivät tee: etsi uusia pelejä ja esittele erityisiä kohteita, joista yleisösi pitää.

Tärkeintä brändin luomisessa on se, että sinun ei tarvitse selvittää sitä kokonaan itse. Kuuntele fanejasi. Seuraa ja kokeile sitä, mistä he pitävät, ja pitäydy siinä, mikä näyttää toimivan sekä sinulle että heille.

5. Tee sosiaalisen median seuraajista asiakkaita

Käytä sosiaalista mediaa uusien fanien houkuttelemiseen. Jos sinulla on huomattava seuraajakunta, kutsu heidät tutustumaan striimeihisi tai vihjaa, mistä muualta he voivat löytää sinut verkossa.

6. Kutsu faneja palaamaan

Se saattaa tuntua hyvin yksinkertaiselta, mutta se tekee tepposet: kiitä yleisöäsi siitä, että he ovat pysyneet mukana. Kerro heille, milloin striimaat seuraavan kerran, ja kiusoittele heitä siitä, mitä he saavat nähdä, jos he palaavat.

7. Tee esityksiä vain parhaimmillasi

Pudokkaat muuttuvat vakioasiakkaiksi vain, jos he nauttivat joka kerta upeasta kokemuksesta. Sinun on näytettävä parhaasi, kun olet kameran edessä. Tartu jokaiseen tilaisuuteen, joka sinulla on faneidesi kanssa, ja varmista, ettet koskaan päästä yhtään potentiaalista fania karkuun vain siksi, että sinulla on huono päivä. Premium-asiakkaat ansaitsevat joka kerta ylivoimaisen kokemuksen.

8.  Älä koskaan sano ei - tarjoa vaihtoehtoja

Kun fanisi kirjautuvat sisään, he astuvat fantasiamaailmaan, joka on kaukana heidän arkensa karusta todellisuudesta. He eivät luultavasti halua tunnustaa rajoja ja sääntöjä, he ovat täällä unohtaakseen kaiken. Sen sijaan, että sanoisit "ei" pyyntöön, jota et mieluummin toteuttaisi, tarjoa sen sijaan vaihtoehto ja anna sen tuntua sopimukselta, ei hylkäämiseltä.

Lisää mielenkiintoisia postauksia

Valittu tagi: #all