Webcam-mallin taloudelliset ansiot

Tie mahdollisuuksien puuttumisesta TOPiin

Kaikkien, jotka luulevat, että webbikamerassa esiintyminen on helppo tehtävä, pitäisi kokeilla sitä ensin itse. Tässä on siis minun todellisuuteni: Olen Catalina ja aloitin tämän työn vuonna 2009. Kuten kaikilla 19-vuotiailla tytöillä, minulla oli suuria suunnitelmia, mutta taloudellinen tilanteeni esti minua toteuttamasta unelmiani.

Tein päätöksen aloittaa työskentelyn tilapäisenä ei-alastonmallina, jotta voisin säästää rahaa opintoihini ja elättää itseni isommassa kaupungissa.

Kävelin vaatimattomasti, ar kajalkaisesti, tuntemattoman pelossa. Tuolloin minulla ei ollut käytettävissäni niin paljon tietoa, minulla ei ollut koulutusta tai alkuvaiheen neuvontaa, puhumattakaan tuesta. Ainoa tukeni oli siskoni, joka jo työskenteli alalla.

Ensimmäisen live-esityksen päivä oli täynnä tunteita, olin estynyt, epävarma ja kömpelö, en edes tiennyt, miten minun pitäisi esiintyä. Olin järkyttynyt jäseniltä saamistani kohteliaisuuksista, ja jatkoin eteenpäin, aloin viihtyä.

6 kuukautta myöhemmin päätin jatkaa ja siirryin ei-aikuisesta aikuiseen, koska tiesin, että palkka oli paljon parempi, ja olin saavuttamassa 2000 dollaria kuukaudessa, mutta tiesin, että voisin ja halusin enemmän.

Tiedätkö, mikä auttoi minua ansaitsemaan enemmän?

Halu ja kunnianhimo... Halusin tehdä ne näleikkauksen jo ennen kuin aloitin tämän työn. Tiedäthän sen polttavan halun, joka nakertaa sinua jatkuvasti? Niinpä ryhdyin töihin, ja kolmessa kuukaudessa sain kerättyä rahat nenäleikkaukseen.

Se, että pystyin saavuttamaan asetetun tavoitteen, teki minusta entistä kunnianhimoisemman ja lisäsi tietoisuuttani tämän työn suurista mahdollisuuksista. Niinpä asetin uuden tavoitteen nähdä nimimerkkini näkyvän sivuston 5 parhaan mallin joukossa. Tajusin, että tavoitteen saavuttaminen vaatisi enemmän, ja aloin analysoida itseäni, ja tätä varten aloin nauhoittaa itseäni ilmaisten/yksityisten suorien lähetysten aikana. Tiedättehän, että me itse olemme parhaita kriitikoita.

Tämän analyysin jälkeen päätin, mitä halusin muuttaa: meikistä, hiuksista ja kameran edessä esiintymisestä aina jäsenten mieltymysten mukaisiin asuihin panostamiseen. Haluan tunnustaa, että tein nämä muutokset, koska halusin, ja koko prosessi vain lisäsi itseluottamustani.

Kultainen kauteni oli 2012-2014, jolloin työskentelin rakkaudella, tein sitä, mitä rakastan, ujo Catalina oli muuttunut ulospäin suuntautuvaksi ja seuralliseksi Catalinaksi, ja rakastin sitä, mitä näin kamerassa.

Minusta oli tullut taloudellisesti riippumaton, olin saavuttanut kaikki mahdolliset tavoitteeni, joten pääti n siirtyä seuraavalle tasolle: erilaiset mahdollisuudet ja uusi työ, ja nyt vuonna 2022 olen Manager Streamate-jossa minulla on ilo johtaa älykkäiden ja kauniiden ihmisten tiimiä.

Neuvoni sinulle:

  • Etsi se, mikä sinua kiinnostaa, taloudell isen näkökulman lisäksi, luota itseesi, tee työtä ilolla, ja kaikki tulee luonnostaan.
  • Ole johdonmukainen, aseta aikataulu ja kun tilaisuus tarjoutuu, jää pidemmäksi aikaa, sillä koskaan ei voi tietää, millainen seuraava päivä on.
  • Investoi omaan imagoosi, tee työtä jatkuvan kehittymisen eteen.
  • Tutki jatkuvasti - XXX-elokuvia, mitä seksileluja kysytään, mitkä asennot näyttävät hyviltä, etsi uusia viestintä-ja lähestymistaktiikoita, analysoi, mikä on trendikästä kaikista näkökulmista, äläkä pelkää kokeilla.
  • Pidä tasapainossa äärimmäisen aistillinen puoli ja sosiaalinen puoli.

Tämä on minun tarinani! Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä Streamate-asiakaspäällikköösi, niin hän opastaa sinua mallina toimimisen vaikeuksissa urasi alussa.

Rakkaud ella,
Catalina

Lisää mielenkiintoisia postauksia

Valittu tagi: #all