Sivuston säännöt ja rikkomuskäytännöt

Aivan kuten kaikilla muillakin alustoilla, joiden avulla käyttäjät voivat tuottaa tuloja olemalla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa, Streamatella on omat sääntönsä ja rikkomuskäytäntönsä. Olitpa sitten uusi Streamatessa tai ollut mukana jo jonkin aikaa, sinun kannattaa tutustua näihin sääntöihin. Näin et ota riskiä, että tilisi kanssa tulee ongelmia, ja voit tarjota asiakkaillesi turvallisen ja miellyttävän kokemuksen. Sivuston säännöt ovat tärkeitä myös meille yrityksenä, sillä meidän on noudatettava ja halutaan noudattaa täysin aikuisalan parhaita käytäntöjä.

Rikkomuspolitiikat ja kolmen rikkomuksen järjestelmä

Jos malli rikkoo Streamaten sääntöjä, tukihenkilöstömme analysoi tilanteen huolellisesti tarkastelemalla, miten malli oli vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa ja miten hän hallinnoi tiliään. Tiimimme havaintojen perusteella teemme päätöksen. Joissakin sivuston säännöissä on "ei-toleranssi"-käytäntö, mikä tarkoittaa, että jos malli rikkoo niitä, hänen Streamate-tilinsä suljetaan. Lisäksi tämä estää kyseistä henkilöä työskentelemästä alustallamme enää koskaan. Varmistaaksesi, ettet koskaan joudu tähän tilanteeseen, tutustu ja noudata sivustomme "ei-toleranssisääntöjä", kun striimaat alustallamme.

Sääntöihin, jotka eivät noudata "ei-toleranssipolitiikkaa", sovelletaan "kolmen rikkomuksen politiikkaa". Tämä tarkoittaa, että jos rikot sääntöä kerran, saat varoituksen tai väliaikaisen hyllytyksen. Sama koskee toista rikkomusta ja joskus jopa kolmatta. Mutta jos rikot sivuston sääntöjä neljännen kerran, yhteistyömme lopetetaan ja tilisi suljetaan.

Nämä ovat tärkeimmät verkkosivusäännöt, joita Streamate tällä hetkellä noudattaa:

  • Ei suvaita alaikäisten roolileikkejä tai raiskauksen kuvauksia: Mallit eivät saa osallistua toimiin, jotka vaativat heitä esittämään alaikäisiä tai raiskauksen uhreja/tekijöitä. Mallien on kieltäydyttävä osallistumasta peleihin, jotka kuvaavat ei-suostumuksellisia/ alaikäisten seksiakteja, ja ilmoitettava välittömästi jäsenistä, joilla on tällaisia pyyntöjä, viemällä hiiren kursori heidän nimensä vieressä olevan kansiokuvakkeen päälle chat-osiossa ja klikkaamalla "Ilmoita"-painiketta, mikä auttaa meitä pitämään tämänkaltaisen sisällön poissa sivustolta.
  • Ei suvaita aseita: ampuma-aseiden tai muiden vaarallisten aseiden esittäminen suorissa lähetyksissä on ehdottomasti kielletty. Tämä koskee myös realistisen näköistä rekvisiittaa.
  • Huumausaineiden käyttöä ei suvaita: Streamatessa ei suvaita huumeita. Mallit eivät saa näyttää/käyttää laittomia huumeita tai huumausaineiden tarvikkeita kamerassa, mukaan lukien huumausaineisiin liittyvät esineet, kuten neulat ja ruiskut.
  • Suoratoisto alkoholin vaikutuksen alaisena: Mallit eivät saa suoratoistaa, jos he ovat huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena. Jos heidän tietoisuutensa vaikuttaa heikentyneen, suoratoisto keskeytetään ja heidän tilinsä voidaan väliaikaisesti keskeyttää tai sulkea.
  • Ei eläimiä -sääntö: eläimiä ei saa näyttää kamerassa suorien lähetysten aikana. Se voi johtaa tilisi väliaikaiseen keskeyttämiseen tai sulkemiseen.

Nämä toimet eivät ole sallittuja Streamatessa, ja niiden rikkominen tai teeskenteleminen saattaa tilisi sulkemisen vaaraan. Sivustolla on myös muita sääntöjä, jotka löydät osoitteesta Performer’s Code of Conduct. Varmista, että tunnet ne, äläkä epäröi ottaa yhteyttä tukitiimiimme, jos et täysin ymmärrä verkkosivustomme sääntöjä.

Lisää mielenkiintoisia postauksia

Valittu tagi: #all