Sexting - Kuinka ansaita rahaa tekstiviesteillä Streamaten kautta?

Dirty Talk & Sexting Vinkkejä

Streamatessa sexting on enemmän kuin hauska ja seksikäs rakastavaisen peli. Jos olet yksi malleistamme, voit ansaita rahaa monella muullakin tavalla kuin striimaamalla sisältöä, ja sexting on yksi niistä. Jos olet kiinnostunut ansaitsemaan enemmän tekstiviesteillä faneillesi, tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten saat kaiken irti tästä lisätulonlähteestä.

Mitä sexting on?

Sexting tulee seksistä + tekstiviesteistä. Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa tekstiviestien välityksellä tapahtuvaa seksistä keskustelua. Sextingillä on monia muitakin nimiä, kuten eroottinen keskustelu, likainen keskustelu tai tuhma keskustelu. Sexting voi saada erilaisia muotoja hauskasta ja leikkisästä eroottiseen ja hyvin kuvaavaan tekstailuun, jotta se voi lisätä seksuaalista kiihottumista. Ihmiset käyttävät sextingiä kiihottuakseen ennen seksuaalista toimintaa tai sen aikana tai yksinkertaisesti huvin vuoksi. Sexting voi sisältää erilaisia asioita, kuten yksityiskohtaisia, erittäin eroottisia kuvauksia, seksuaalisia käskyjä tai seksivitsejä. Jos haluat tukeutua sextingiin päästäksesi lähemmäksi fanejasi ja ansaitaksesi samalla enemmän rahaa, sinulla on loputtomasti mahdollisuuksia. Kunkin henkilön käyttäytymisen perusteella voit valita, oletko leikkisä, vakava, seksikäs, dominoiva ja pidätkö hauskaa koko ajan. Seuraavassa on muutamia yleisiä näkökohtia, jotka on hyvä pitää mielessä sekstailun aikana, jos haluat käyttää tätä menetelmää pitkällä aikavälillä ja tulla yhä paremmaksi ja paremmaksi.

Sexting vinkkejä

Koska sextingissä ei ole suoraa näköyhteyttä keskustelukumppaniin, sinun täytyy nähdä hieman vaivaa ja käyttää paljon mielikuvitusta, jotta se olisi kiinnostavaa. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka voivat auttaa sinua "sexttaamaan" menestyksekkäästi:

  • Kehut - ihmiset rakastavat niitä, vaikka ne eivät aina olisikaan aitoja. Kehut lisäävät itseluottamusta ja mielialaa, ja ne saattavat olla juuri se asia, jota tarvitset pitämään sexting-pelin käynnissä. Kehu jäsentäsi seksin aikana hänen ideoistaan, ulospäinsuuntautuneisuudestaan tai siitä, miten hyvin hän näyttelee rooliaan, jos kyseessä on roolileikki.
  • Käytä jäsenesi nimeä: on aina tärkeää keskittyä siihen, että toiselle tulee hyvä olo ja että hän tuntee saavansa jakamattoman huomiosi. Yksi perustavanlaatuisista tavoista tehdä tämä ja saada henkilökohtainen ja tehokas lähestymistapa jokaiseen jäseneen, jolle lähetät tekstiviestiä, on käyttää hänen nimeään toistuvasti. Tämä tekniikka saa heidät tuntemaan itsensä tärkeämmiksi sinulle ja luultavasti halukkaammiksi maksamaan kanssasi sextingistä uudelleen tulevaisuudessa.
  • Ole kuvaava - ne, jotka maksavat seksiseurustelusta, haluavat olla osa jännittävää kokemusta. Tämä käytäntö voi olla hyvin kiihottava, jos vapautat luovuutesi ja kirjoitat tekstiviestejä seksikkäistä skenaarioista, joita jäsenet haluaisivat kokeilla tosielämässä. Ole selkeä ja kerro paljon yksityiskohtia, sillä sanojen on korvattava kuvat, mikä ei ole helppoa.
  • Ole ennakkoluuloton: vaikka et olisikaan sekstannut ketään oikeasti etkä tiedä, mistä aloittaa, pidä mielesi avoimena, ole joustava, kokeile ja selvitä, millaisilla teksteillä on suurin vaikutus jäseniisi. 
  • Käytä JOI:tä antaaksesi jäsenillesi iloa: jos jäsen haluaa lähettää sinulle tekstiviestin puhuakseen likaisia asioita, voit käyttää JOI:tä (runkkausohjeet) kiihottaaksesi häntä ja auttaaksesi häntä sitten rentoutumaan. Voit tehdä sen hitaasti tai nopeasti ja kertoa jäsenelle nimenomaisesti, miten hänen tulee käyttää käsiään ja mitä hänen tulee tehdä koko ajan.
  • Roolileikki: yksi jännittävimmistä asioista, joita voit tehdä seksisextingin aikana, on roolipelikeskustelu. Valehahahmon käyttäminen auttaa monia ihmisiä olemaan itsevarmempia, rennompia ja nauttimaan intensiivisemmästä kokemuksesta.

Likaiset puheet voivat saada asiat liikkeelle ja auttaa jäseniäsi todella rentoutumaan ja pitämään hauskaa silloinkin, kun he eivät näe sinua. Ota kaikki irti Streamatesta ja nauti suuremmista tuloista.

Lisää mielenkiintoisia postauksia

Valittu tagi: #all