Miten vaalimme henkilökohtaista yksityisyyttäsi ja suojaamme henkilötietosi Streamatessa?

Nykyään internetissä vaanii monia vaaroja, ja henkilötietojesi rekisteröinti millä tahansa verkkosivustolla saattaa huolestuttaa sinua. Me Streamatessa, olitpa sitten malli tai asiakas, huolehdimme mielenrauhastasi ja haluamme kertoa, että tietosi ovat meillä turvassa. Pidämme tietosuojaa ja yksityisyyttä erittäin tärkeänä. Seuraavassa kerrotaan, mitä sinun tulisi tietää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja miten suojaamme yksityisyyttäsi.

Millaisia tietoja Streamate kerää?

Verkkosivustomme kerää erilaisia tietoja parantaakseen käyttökokemustasi, kuten laitteisiisi (tietokoneet, matkapuhelimet, tabletit jne.) liittyviä tietoja, sijaintiisi liittyviä tietoja tai verkkosivustojemme käyttämien evästeiden keräämiä tietoja, jotka on jaettu eri luokkiin. Kaikki tiedot, joita keräämme parantaaksemme navigointia verkkosivustollamme, ovat luottamuksellisia, turvallisesti tallennettuja ja niitä käytetään ainoastaan alustamme suorituskyvyn parantamiseen.

Miksi Streamate kerää tiettyjä henkilötietoja?

Meidän on saatava ja tarkistettava tietyt henkilötiedot jokaiselta käyttäjältä, joka luo tilin Streamateen. Nämä henkilötiedot ovat välttämättömiä, jotta voimme varmistaa, että tilin luonut henkilö on todellakin se henkilö, joka kirjautuu alustallemme ja käyttää palveluitamme.

Tämä on saatavilla sekä malleille että asiakkaille. Jos olet malli, meidän on myös välttämätöntä tarkistaa henkilöllisyytesi ennen kuin voimme lähettää sinulle maksuja.

Pääseekö kukaan muu kuin Streamate käsiksi tietoihin, jotka rekisteröit Streamateen?

Streamatessa kaikki henkilötietosi ovat suojattuja. Emme jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Suhtaudumme yhteistyökumppaneidemme suojeluun erittäin vakavasti, ja käytämme vankkaa teknologiaa verkkosivustomme suojaamiseen ja kaikkien tallentamiemme arkaluonteisten tietojen suojaamiseen.

Voinko päästä käsiksi Streamaten kanssa jakamiini henkilötietoihin tai poistaa ne?

Kun olet luonut meille tilin ja jaat meille henkilötietoja tätä tarkoitusta varten, sinulla on täysi oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi milloin tahansa.

Henkilötietosi voidaan myös pyynnöstä poistaa ja pyyhkiä pois. Muistathan kuitenkin, että jos teet tällaisen pyynnön, tietojasi säilytetään kuitenkin tietojemme joukossa tietyn ajan sovellettavien lakien perusteella.

Pitääkö minun näyttää kasvoni Streamate videokeskustelun aikana?

Kasvojen näyttäminen, kun kommunikoit jonkun kanssa Streamatessa, voi tehdä koko kokemuksesta paljon mukaansatempaavamman. Mallit, jotka näyttävät mieluummin kasvonsa ja ovat siten luonnollisessa ja ystävällisessä vuorovaikutuksessa jäsenten kanssa, ansaitsevat eniten. Kasvojen näyttäminen kamerassa ei kuitenkaan ole pakollista, jos et halua tehdä sitä.

Voinko mallina estää tilini käytön tietyissä maissa tai tietyillä alueilla?

Kyllä, sinulla on mahdollisuus estää tietyiltä alueilta tai maista tulevien henkilöiden pääsy mallitilillesi. Voit helposti ottaa tämän asetuksen käyttöön tililläsi ja estää huoneesi näkymisen kyseiseltä alueelta tuleville käyttäjille.

Jos sinulla on muita kysymyksiä koskien henkilötietojasi ja sitä, miten käsittelemme niitä Streamatessa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Lisää mielenkiintoisia postauksia

Valittu tagi: #all