Kuinka käyttäytyä Streamaten ilmaisessa chatissa

Jos olet uusi Streamatessa tai harkitset ryhtymistä malliksi, on useita perusasioita, jotka sinun tulisi tietää ilmaisesta chatista. Tässä postauksessa käymme läpi joitakin tärkeimpiä seikkoja, jotka liittyvät siihen, miten sinun tulisi käyttäytyä ilmaisessa chatissa.

Mitä ilmainen chat tarkoittaa?

Streamatessa on neljä erilaista ohjelmaa:

  • Yksityiset esitykset – maksulliset esitykset, joihin voi osallistua useampi kuin yksi käyttäjä
  • Eksklusiiviset esitykset – nämä esitykset ovat vain yhden käyttäjän saatavilla
  • Lohkoistunnot – joissa on saatavilla tarjous
  • Gold Shows – jotka ovat erikoisnäytöksiä

Jos malli ei ole mukana missään näistä esityksistä, se tarkoittaa, että hän on "ilmaisessa chatissa". Ilmainen chat on paikka, jossa kaikki käyttäjät voivat nähdä malleja ja keskustella heidän kanssaan tekstaamalla.

Ilmaisessa chatissa noudatettavat perussäännöt

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka sinun tulisi tietää ilmaisesta chatista, on se, että täällä ei saa esittää mitään yksiselitteisiä esityksiä tai näyttää alastomuutta vyötärön alapuolella. Jos haluat lisätietoja tästä säännöstä, voit tarkistaa käytännesäännöt.

Kun malli aloittaa suoratoiston ensimmäistä kertaa, hänen huoneensa on tyhjä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kukaan ei katsoisi!

Ilmaisessa chatissa huoneesi voi olla potentiaalisten jäsenten nähtävissä. Myös käyttäjät, jotka eivät ole vielä kirjautuneet sisään tai joilla ei ole tiliä, saattavat katsella.

Kun viet hiiren mallin huoneen päälle, käyttäjät voivat nähdä nämä esiintyjät livenä jo ennen kuin käyttäjät itse astuvat chat-huoneeseen. On tärkeää olla aina tietoinen tästä seikasta.

Ilmaisessa chatissa mallin on tärkeää olla aktiivinen ja sitouttaa käyttäjät puhuttelemalla heitä suoraan käyttämällä heidän lempinimiään, härnäämällä heitä tai käyttämällä huumoria. Mallien tulisi pyrkiä saamaan nämä käyttäjät maksajiksi mahdollisimman pian!

Toinen tärkeä strategia on pitää katse kameraan, kun puhut käyttäjille. Tämä auttaa luomaan vahvemman yhteyden ja tarjoaa asiakkaille henkilökohtaisen kokemuksen.

Luova ja huomaavainen lähestymistapa on myös erittäin hyödyllinen. Jos käyttäjä astuu mallin huoneeseen, se tarkoittaa, että hän jo pitää kyseisestä mallista. Tästä syystä mallin tulisi pyrkiä olemaan ystävällinen kyseiselle henkilölle, huomioida hänet ja välttää häiriötekijöitä. Yllättämällä käyttäjiä luovilla tavoilla, joko ulkonäöllään, esityksellään tai ideoillaan, mallit kasvattavat suosiotaan ja tulojaan!

Lisää mielenkiintoisia postauksia

Valittu tagi: #all