Yksinomainen sisältö: Tapa rakentaa ja hyödyntää fanipohjaa: Sinun tapasi rakentaa ja hyödyntää fanipohjaa

Verkkosisällön markkinoinnissa, myynnissä ja hyödyntämisessä on paljon mahdollisuuksia, joista suurin osa on vielä hyödyntämättä jopa kokeneilla striimaajilla. Vaikka suoratoisto toimii useimpien mallien ydinliiketoimintana, portfolion monipuolistaminen erityyppisellä sisällöllä voi auttaa sinua laajentamaan tavoittavuuttasi, sitouttamaan faneja entistä enemmän ja hyödyntämään suoratoistojasi paremmin. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten voit hyödyntää luomasi sisällön parhaalla mahdollisella tavalla.

Miksi sinulla pitäisi olla hyvin määritelty sisältöstrategia?

Ota yhteyttä faneihin ja rakenna omaa brändiäsi

Yhdistämällä live-kamerakokemuksen ja sisällön jakelun voit luoda ainutlaatuisen ja kiinnostavan kokemuksen faneillesi. Heidän kokemustaan ei määrittele vain se, mitä he näkevät suorien lähetysten aikana; on myös tärkeää, mitä päivittäistä sisältöä he näkevät sinulta alustallamme tai sosiaalisessa mediassa. Tämä on tilaisuus sitouttaa heidät, herättää heidän kiinnostuksensa seuraavaan striimiisi ja rakentaa uskollinen kannattajakunta. Viime kädessä tämä vaikuttaa myönteisesti tulokseen.

Ota heidät kiinni suorilla lähetyksillä, hyödynnä sisältöä

Ota huomioon asiakkaan matka ja fanien elinikäinen arvo. Aluksi he katsovat ilmaista sisältöäsi ja saattavat päätyä maksaviksi asiakkaiksi, jos he nauttivat kokemuksesta. Jos he palaavat useita kertoja, heistä tulee kanta-asiakkaita. Tarjoamalla yksinoikeudella tuotettua sisältöä voit sitouttaa näitä vakioasiakkaita entistä enemmän ja tarjota VIP-asiakkaille ensiluokkaisen kokemuksen. Tämä lähestymistapa ei ainoastaan lisää superfaneidesi rahaksi muuttamista, vaan mahdollistaa myös syvempien yhteyksien luomisen heihin sisältösi kautta.

Miten aloittaa FanBasen rakentaminen eksklusiivisella sisällöllä

Jos et ole ennen tarjonnut yksinoikeudella tuotettua sisältöä, älä ole huolissasi. Tässä on muutamia parhaita käytäntöjä, joita olemme keränneet kokeneilta malleilta vuosien varrella. Pidä aina mielessä, että jokainen alku on vaikea, mutta ponnistuksesi ovat lopulta sen arvoisia.

1. Tarjoa pääsy kulissien taakse

Jotta fanit ja seuraajat tuntisivat olevansa osa prosessia, tarjoa heille eksklusiivinen pääsy kulissien taakse esitykseesi tai sisällön luomiseen.

2. Tarjoa yksilöllistä sisältöä

Tarjoa faneille yksilöllistä sisältöä, kuten räätälöityjä videoita tai valokuvia, lisämaksusta. Tämä saa suurimmat fanisi tuntemaan olonsa erityiseksi, mutta tarjoaa myös loistavan tilaisuuden oppia lisää heidän fantasioistaan.

3. Yhteistyö muiden mallien kanssa

Jos sinulla on aluksi vaikeuksia saada vetovoimaa yksinoikeudella tuotetulle sisällöllesi ja olet kiinnostunut yhteistyöstä muiden kanssa, yhteistyö muiden mallien kanssa voi olla hyvä paikka aloittaa. Tarjoa yhteistä yksinoikeussisältöä laajentaaksesi tavoittavuuttasi ja houkutellaksesi uusia faneja.

4. Luo FanClub-tilaus

Muunna yksinoikeussisältö luotettavaksi tulovirraksi tarjoamalla FanClub-tilausta ja kannustamalla faneja tulemaan uusiksi asiakkaiksi. Kun aloitat oman tilauspalvelun, on tärkeää antaa VIP-asiakkaille heidän ansaitsemansa ensiluokkainen kohtelu. Ota yhteyttä yksilöllisesti ja henkilökohtaisella tavalla mahdollisimman pian Fanclubisi tilanneisiin käyttäjiin. On tärkeää huomata, että ainoa tapa tavoittaa yksittäinen asiakas DM-viestien kautta on, että käyttäjät aloittavat keskustelut ensin. Muuten voitte viestiä suoratoiston aikana verkossa. Tartu lisäksi tilaisuuteen myydä tarjouksiasi ylös- ja ristiin ja mainostaa suoratoistoasi Fanclub-pohjallesi.

Parhaat käytännöt yksinoikeussisällön hyödyntämiseen

Kun sinulla on kokemusta eritasoisten sisältöjen luomisesta ja ymmärrät, miten fanisi haluavat olla kanssasi tekemisissä, voit keskittyä sisältösi liiketoimintapuoleen. Seuraa, testaa ja toteuta vinkkejämme, jotta voit maksimoida tulosi tarjoamalla premium-sisältöä.

1. Tarjoa yksinoikeudella alennuksia

Kun olet saanut ensimmäiset fanit, jotka ovat rekisteröityneet yksinoikeudella tuottamasi sisällön käyttäjiksi, pääpainopisteesi pitäisi olla tilaajamäärän kasvattamisessa. Rajoitetun ajan alennusten tarjoaminen voi olla tehokas strategia tähän tarkoitukseen, sillä se antaa faneille viimeisen sysäyksen, jonka he tarvitsevat sopimuksen solmimiseen. Jos haluat luoda kiireellisyyttä ja niukkuutta tarjouksesi ympärille, korosta, kuinka paljon aikaa on jäljellä ennen alennuksen päättymistä ja kuinka monta alennettua paikkaa on vielä saatavilla. Tämä luo FOMO-tunnetta (fear of missing out) ja kannustaa faneja rekisteröitymään ennen kuin on liian myöhäistä.

2. Järjestä sosiaalisen median kilpailuja

Sosiaalisen median kilpailut voivat toimia tukipilareina yksinoikeudelliselle sisällölle. Ne voivat auttaa lisäämään tietoisuutta, sitouttamaan yleisöäsi ja laajentamaan tavoittavuuttasi ja seuraajakuntaasi. Jos haluat kannustaa faneja sitoutumaan sisältöösi ja herättää heidän kiinnostuksensa, järjestä sosiaalisen median kilpailuja, joissa palkintona on eksklusiivista sisältöä.

3. Tarjoa kurkistuksia

Luo innostusta ja odotusta ennen yksinoikeudellisen sisällön julkaisemista tarjoamalla kurkistuksia. Näin fanisi valmistautuvat julkaisuun ja tuntevat saavansa ensikatselun johonkin erityiseen. Salakatseluja voidaan käyttää myös sisältöideoiden testaamiseen. Jakamalla pienen osan sisällöstäsi voit saada palautetta yleisöltäsi ja käyttää sitä sisällön parantamiseen ennen koko version julkaisemista.

4. Tarjoa pakettitarjouksia

Onko sinulla vakaa fanijoukko ja etsit tapoja maksimoida tulot sisällöstäsi? Yhdistä useita eksklusiivisia sisältöjä ja tarjoa niitä alennettuun hintaan pakettitarjouksena luodaksesi vastustamattoman tarjouksen.

Lopputulos

Olitpa sitten vasta-alkaja tai jo ammattilainen sisällön luomisessa, kannattaa ottaa askel eteenpäin ja tutkia kaikkia tapoja, joilla voit tehdä sisällöstäsi rahaa. Kokeile eri strategioita, katso, mikä toimii sinulle, ja ota rohkeasti yhteyttä, jos voimme auttaa jotenkin.

 

Lisää mielenkiintoisia postauksia

Valittu tagi: #all