Lähetystoiminnan harjoittajan todentaminen Streamatessa

Streamatessa käytämme erilaisia varmistusmenetelmiä varmistaaksemme, että kaikkien malliemme tilit ovat laillisia ja että alustamme on turvallinen, suojattu ja täysin aikuisalan säännösten ja standardien mukainen. Yksi uusimmista turvatoimenpiteistämme on lähetystoiminnan varmistusprosessi. Lue lisää siitä, miten se toimii ja miksi se on tarpeen.

 

 

Mikä on lähetystoiminnan varmistus?

 

Lähetystoiminnan varmistus on automaattinen varmistusprosessi, joka voidaan suorittaa, kun esiintyjä alkaa suoratoistaa suoraa lähetystä Streamatessa. Tämä on turvallinen ja suojattu todentaminen, joka ei altista mallejamme tietosuojariskeille. Tällä hetkellä vain osa malleistamme näkee Streamate-tilillään lähetystoiminnan varmistusvaiheen. Tulevaisuudessa tämä vaihtoehto tulee kaikkien esiintyjiemme saataville.

 

Rekisteröityessään Streamateen jokaisen mallin on toimitettava kopio henkilöllisyystodistuksestaan. Tämän asiakirjan tarkistaa sitten tiimimme, joka varmistaa, että mallin henkilökuva vastaa hänen live-esiintymistään suoratoistoaikana. Luottaessamme automaattiseen lähetystoiminnan varmistukseen annamme teknologian suorittaa tämän varmistuksen, mikä säästää paljon aikaa. Näiden automaattisten tarkistusten ansiosta voimme tarkistaa mallin henkilöllisyyden jokaisen suoratoiston alussa, merkitä mahdolliset ongelmat ja ratkaista ne.

 

Prosessi on erittäin nopea ja helppo. Ennen striimin alkua mallien on istuttava kameran eteen, jotta ohjelmamme voi suorittaa kasvoskannauksen ja verrata hänen kasvojaan henkilökuvaansa. Varmennus kestää vain muutaman sekunnin, ennen kuin mallit aloittavat suoratoiston. Skannauksen tuloksesta riippumatta (täsmääkö skannattu kuva henkilöllisyystodistuksessa olevan kuvan kanssa vai ei) mallit saavat aloittaa suoratoistonsa. Jos epäsuhta havaitaan, ohjelma merkitsee kyseisen mallin tilin ja henkilökuntamme jäsen tarkistaa suoratoiston suoraan. Jos tiimimme huomaa, että malli ei ole tilin omistaja, he voivat antaa varoituksen, pysäyttää striimin tai jopa keskeyttää tilin.

 

Miksi käyttää automaattista lähetystoiminnan varmistusta?

 

Periaatteessa tämä todentamisprosessi on meille tärkeä, jotta voimme varmistaa, että alustallamme suoraa lähetystä lähettävät mallit todella ovat tiliensä omistajia. Tämä auttaa meitä varmistamaan, että alustamme on turvallinen ja suojattu sekä esiintyjille että jäsenille. Automaattisen lähetystoiminnan varmistusprosessin avulla voimme estää verkkopetokset, varastetut tilit, luvattomat esiintyjät tai muut laittomat toimet. Lisäksi tämän vaiheen avulla voimme myös taata, että striimimme täyttävät lakisääteiset vaatimukset, mikä lisää luottamusta alustaan ja auttaa meitä ylläpitämään erinomaisia suhteita pankkikumppaneihimme ja rahoituslaitoksiin.

 

 

Onko lähetystoiminnan varmistus turvallinen?

 

Tämä prosessi on 100 % turvallinen. Suorittamamme skannaukset eivät koskaan poistu palvelimiltamme, eikä niitä koskaan jaeta muiden ryhmien tai tietokantojen kanssa. Aiemmat skannaukset säilytetään tiedostossa, jotta tietokone voi suorittaa kasvojen ja henkilökuvan vertailun helpommin ja antaa nopeampia tuloksia ajoissa.

 

Vaikuttaako skannaus kykyni suoratoistoon?

 

Ei, automaattinen lähetystoiminnan tarkistustarkistus ei estä suoratoistoa eikä se hidasta suoratoistoa.

 

Mitä voin tehdä, jotta skannaus tunnistaisi minut helpommin?

 

Tämä automaattinen skannaus on erittäin tarkka, mutta ei täydellinen. Joskus ohjelma saattaa vaikeuttaa kasvojen skannausta. Voit auttaa sitä ja nopeuttaa prosessia varmistamalla, että kasvosi ovat kuvassa ja hyvin valaistuina skannauksen aikana.

 

Voinko ilmoittaa lähetystoiminnan harjoittajan tarkistusvaiheeseen liittyvistä ongelmista?

 

Tiimimme on tietenkin aina valmis auttamaan sinua kaikissa teknisissä kysymyksissä, ja palautteesi voi auttaa meitä parantamaan tätä prosessia. Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä tiimiimme milloin tahansa.

Lisää mielenkiintoisia postauksia

Valittu tagi: #all