Miten osoitteen vahvistaminen toimii Streamatessa

Jos päätät liittyä Streamateen ja avata mallitilin kanssamme, on olemassa erilaisia vakioprosesseja, joihin sinun on tutustuttava. Yksi niistä on osoitteen todentamisen vaihe. Lue, miten tämä prosessi suoritetaan ja miksi se on välttämätöntä saadaksesi maksun esityksistäsi.

Riippumatta siitä, työskenteletkö yksittäisenä mallina vai teetkö yhteistyötä studion kanssa, tämä prosessi on pakollinen. Streamaten on tarkistettava sekä yksityishenkilöiden että studioiden osoitetodisteet, jotta voisi lähettää sinulle palkkiot.

Mikä on osoitteen vahvistaminen?

Osoitteen vahvistaminen on pakollinen tarkistusmenettely, joka kaikkien malliemme on käytävä läpi voidakseen saada rahaa Streamatelta. Prosessiin kuuluu voimassa olevan osoitetodistuksen toimittaminen, joka meidän on tarkistettava, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi ja lähettää sinulle palkkiot.

Miksi osoitteen vahvistaminen on välttämätön?

Osoitteen vahvistaminen on nykyään yleinen todentamismenettely. Se auttaa maksumenettelyistä vastuussa olevia rahoituslaitoksia vahvistamaan henkilön henkilöllisyyden, minkä ansiosta voimme lähettää maksuja kyseisille henkilöille turvallisesti.

Mitä asiakirjoja minun on toimitettava osoitteen vahvistamista varten?

On olemassa useita erilaisia asiakirjoja, joita voit toimittaa tätä tarkoitusta varten:

  • laskut yleishyödyllisistä palveluista (sähkö-, kaasu-, vesi-, internet- jne. laskut)
  • puhelinlaskut
  • viimeisten 90 päivän aikana laaditut tiliotteet

Osoitetodistuksessa ilmoitetun osoitteen on vastattava sitä osoitetta, jonka rekisteröit Streamateen, kun loit tilisi. Lisäksi osoitetodistuksessa mainitun henkilön nimen on oltava sama kuin se, jolla mallin tili on rekisteröity.

Mitä tapahtuu, jos en saa osoitteen vahvistamisprosessia päätökseen?

Jos malli ei toimita osoitetodistusta, Streamate ei pysty siirtämään erääntyneitä maksuja kyseiselle mallille. Maksut pysyvät kuitenkin mallin tilillä, ja hän voi saada maksettavaksi erääntyneen summan, kun osoitteen vahvistamisprosessi on saatu päätökseen.

Mistä näen, onko osoitteen vahvistamisprosessi saatu päätökseen?

Jos haluat tarkistaa, onko osoitteen vahvistamisen vaihe saatettu päätökseen tilisi osalta, kirjaudu tilillesi, siirry raporttinäkymät-ikkunan yläosaan ja näet, onko asiasta tehty ilmoitus.

Perusasiat:

Osoitteen vahvistaminen on välttämätöntä asiakkaan tuntemisvelvollisuuteen liittyvien kansainvälisten rahoitusohjeiden noudattamiseksi. Tämä prosessi on tärkeää, sillä sen avulla voimme varmistaa, että maksut lähetetään oikeille henkilöille. Lisäksi sen avulla voimme ylläpitää hyviä suhteita kumppaneihimme ja tarjota tulevaisuudessa lisää maksuvaihtoehtoja.

Lisää mielenkiintoisia postauksia

Valittu tagi: #all